top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMooij bij Karin

Summer vibes! Met deze super-summer-tips ga je extra stralen!
Salty hair, sun-kissed skin and sandy toes...we love summer!


Je haar groeit sneller, je nagels zijn sterker, je humeur is beter, kortom: 's zomers zijn we op ons best. En als je huid een zonnige tint heeft straal je vanzelf.


Een veelgestelde vraag is: kun je 's zomers wel of niet een peeling gebruiken?


Het ligt eraan welke. Een milde peeling kan heel goed in de zomer. Daarmee stimuleer je de celvernieuwing en hou je langer je bronzen tint vast. In mijn salon gebruik ik Delicate Lysing van Extenso Skincare. Dit is een milde peeling met toegevoegde vitamine E. Klanten zijn hier heel tevreden over en ik gebruik hem zelf ook.


Feit: UV straling speelt een grote rol bij vroegtijdige huidveroudering. UVA-stralen (aging) zorgen voor rimpels (ook door glas en wolken) en UVB-stralen (burning) zorgen voor verbranding.Zomerserums


Start elke zomerdag met een dun laagje serum onder je dagcrème. Het versterkt de huidweerstand en zorgt ervoor dat je minder snel pigmentvlekken krijgt. Serums zijn rijk aan anti-oxidanten en hyaluronzuur (vochtinbrengend). Gebruik serums met toegevoegde vitamine A en C liever als nachtverzorging of in de winter, vanwege de zongevoeligheid.

Na het aanbrengen van het serum kun je de dagcrème overslaan (hoeft niet), maar dan moet je wel een goede anti-age zonnecrème voor het gezicht gebruiken.


Feit: als je meerdere beautyproducten met een SPF over elkaar heen aanbrengt, verhoog je de bescherming niet. De hoogste factor telt.Brandschoon


Als je dagelijks een zonnecrème gebruikt moet je 's avonds grondig reinigen. De structuur van de filters is hardnekkig: de deeltjes hechten sterk aan het huidoppervlak. En je transpireert ook meer in de zomer. Door elke dag je huid schoon te houden behoudt je gebronsde huid alle dagen een frisse, gezonde gloed.


Feit: de zon bevordert de aanmaak van vitamine D, boost het immuunsysteem en is heel goed voor ons geluksgevoel.Pamperen


Na een dag in de zon moet je de huid altijd overdreven pamperen. Gebruik voor je gezicht een vochtinbrengende crème en voor de nacht een rijkvoedende crème. Bij verbranding raad ik een aftersun product aan verrijkt met aloë vera, dat werkt verkoelend.

Voor het lichaam kun je een aftersun, een bodyolie of rijke balsum/lotion gebruiken.


Feit: bruine en glanzende benen maken optisch slanker. Doe er je voordeel mee :)


And always keep in mind: "an SPF a day, keeps the wrinkels away"

Geniet van de zomer!


Liefs KarinP.s. In mijn salon werk ik met Extenso Skincare. Deze lijn heeft ook zonneproducten. Ik heb ze zelf uitgeprobeerd en ben er super tevreden over. Alle (zonne)producten van Extenso zijn bij mij verkrijgbaar:


*Skin Recover Shield (SPF25) prijs € 26,50 (50 ml)

*Aloë Vitamine Emulsion (after sun) prijs € 21,50 (75 ml)

Beide producten (in pompflacon) nu samen voor slechts € 45,00 inclusief een toilettas!
#schoonheidssalon #schoonheidsspecialist #schoonheid #verzorging #gezichisbehandeling #zomer #summervibes #zomerverzorging #zonneproducten #aloevera #aftersun #extenso #vitamined #ooij #ooijbijnijmegen #nijmegen
48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page