top of page

Wie ben ik

Op 6 februari 2020 ben ik gestart als gediplomeerd allround Schoonheidsspecialst.

Mijn naam is Karin van Raaij en ik verwelkom jou graag in mijn schoonheidssalon in Ooij bij Nijmegen!

Ik merk dat er veel vraag is naar huidverbetering en het vertragen van huidveroudering op natuurlijke basis. Mensen willen huidproblemen voorkomen en ongewenste haargroei, acné, littekens, rimpels, pigmentvlekken en huidveroudering verminderen. Er gezond en stralend uitzien vraagt tijd en aandacht en daarvoor kun je bij mij terecht.

Daarom ben ik gestart als Schoonheidsspecialist in Ooij. Naast uitgebreide gezichtsbehandelingen kun je bij mij terecht voor bindweefselmassage, lichaamsmassage, hotstone massage, wellness behandeling en access bars. Maar ook voor epileren en verven van wenkbrauwen, harsen en make-up.

Ik heb een passie voor schoonheid en uiterlijke verzorging. Mijn kracht zit in de verzorging en professionele behandeling van jouw huid met liefde en aandacht. Voor mij is goed niet goed genoeg, ik ga voor service en perfectie. Mijn doel is dat jij volledig ontspannen en uitgerust naar huis gaat!

Ben jij de vrouw of man die aandacht wil besteden aan uiterlijke verzorging en schoonheid? Vind jij een vitale huid belangrijk? En wil jij daarbij volledige ontspanning en rust? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Het leveren van kwaliteit en het welzijn van de klant staan bij mij voorop. Net als rust en ontspanning. Ik werk met passie, zorg en persoonlijke aandacht. Kom jij langs in mijn salon? Je bent van harte welkom!

Over mij: Welkom
bottom of page