top of page
Schoonheidsproducten

Recensies

Feedback van tevreden klanten

Ik ben heel blij te horen hoe graag mijn klanten terugkomen naar mijn salon. Dit betekent dat ik iets goed doe!
Bekijk hieronder enkele recensies voor meer informatie over hun ervaringen.

Recensies: Recensies

Doretia:

Een bezoekje aan deze schoonheidssalon is heel laagdrempelig. Karin is vriendelijk, rustig en weet waar ze mee bezig is. Elke behandeling ervaar ik als een kadootje aan mezelf.

Nicolet:

Fijne heel nette salon, Karin heeft alles piekfijn in orde.
Een luxe schoonheidsbehandeling ondergaan , zeer compleet .
Enorm ontspannend met als afsluiter een heerlijke kop verse muntthee.
Een aanrader !!

José:

Karin is een Topper. Ik heb al diverse behandelingen gehad in haar Salon. En kan met recht zeggen dat ik heel tevreden over haar ben!

Lotje:

Wat is het toch heerlijk om bij Karin een behandeling te krijgen. Karin is deskundig, klantvriendelijkheid en zorgt voor een ontspannen sfeer. En daarbij geeft ze goede adviezen!

Annemarie:

Karin heeft alle aandacht voor je! Zij zorgt ervoor dat je kunt ontspannen en een moment voor jezelf hebt. Een aanrader! Ze heeft hier echt gevoel voor

Petra:

Hele fijne en schone salon. Karin is klantvriendelijk, je voelt je op je gemak bij haar en zij geeft een eerlijk en deskundig advies. Ik heb bij haar de Acces Bars behandeling ondergaan, heel ontspannend. En ook de schoonheidsbehandeling met toegevoegde bindweefselmassage heb ik als heel fijn ervaren. Een echte aanrader dus !

Hennie:

Fijne salon en je wordt er fijn geholpen. Zeker een aanrader!

Koen:

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit

Maria: 

Gister voor een behandeling geweest. Het was fijn, relax en MOOIJ BIJ KARIN.
De rust, je luisterend oor, het resultaat en je advies. Top Karin.
Bedankt daarvoor.

Renate:

Ik ben bij Mooij bij Karin geweest voor gellak en voor een gezichtsbehandeling. Erg tevreden over het resultaat en de behandeling, daarnaast een mooie en schone salon. Aanrader dus!

Trudie:

Heerlijk genoten van de Wellness behandeling rug. Kan het iedereen aanraden, een pure verwennerij. Karin heeft alle aandacht voor je, vakvrouw.

Elsbeth:

Karin is een zeer kundige vrouw met heel veel passie voor haar vak. Ze neemt alle tijd, mooie producten en het klopt helemaal. Echt een heerlijke behandeling in een mooie kamer met rustgevende muziek. Hier kom ik helemaal tot rust. Ik kijk uit naar de volgende afspraak.

Sharon:

Ik kom hier met regelmaat en altijd ontzettend tevreden. Karin is een lieve en rustige vrouw die je op je gemak laat voelen. Je merkt dat ze passie voor het vak heeft en geniet van ieder bezoek. Ik zal deze schoonheidsspecialiste zeker aan iedereeen aanraden!

bottom of page