top of page

Bijna 5% van alle Nederlanders heeft last van een gevoelige rode huid!
Beheerst een (over) gevoelige huid jouw leven? Structurele roodheid van een gevoelige huid kan lang aanhouden en dat wordt door veel mensen als een groot probleem ervaren. Het kan zelfs het zelfvertrouwen aantasten!


5% zijn bijna 800.000 mensen!


Dat is best veel! En deze mensen vinden en ervaren dat hun huid erg gevoelig is. Als daar ook roodheid bij komt kijken kan dat nog vervelender zijn.


Wist jij dat ik een speciale gezichtsbehandeling aanbiedt voor deze gevoelige en rode huid?


De lijn die ik gebruik is de sinaasappelbloesem lijn, speciaal voor de (zeer) gevoelige huid.


Ik pas de producten aan, laat de vapozone (warme stoom) achterwege en gebruik alleen een milde peeling op de niet-rode delen van de huid. Op de rode huid gebruik ik een mild masker voor extra voeding en vochtinbreng. Voordat ik het sinaasappelbloesem masker aanbreng, gebruik ik een serum speciaal voor de meest gevoelige huid en bevat o.a. aloë vera én beschermt tegen warmte en kou (belangrijk bij couperose). Ook zorgt dit speciale serum voor vermindering van roodheid en kalmeert het de huid. Ik masseer het masker tijdens de massage heerlijk in de huid.


Ik eindig de behandeling met Rosalique. Hun slogan is: Rosalique gun je mensen.

Deze perfecte en natuurlijke camouflage geeft mensen met een gevoelige rode huid meer zelfvertrouwen. De groene crème (die roodhuid opheft) heeft tevens een SPF 50 zonnefactor.Meer informatie hierover:


Unieke innovatie


De unieke groene, met pigment gevulde microcapsules die in Rosalique te vinden zijn, geven de beste dekking aan de meest rode huid. Daarnaast bevat het verzorgende ingrediënten die bewezen effectief zijn tegen de rode huid; α-bisabolol, zeoliet, provitamine B5, urea en shea boter.


De resultaten   


Voor de gevoelige huid, rosacea, couperose, keratosis pilaris, huidveroudering en een ongelijke teint dat zorgt voor:

• directe dekking  • vermindering van de symptomen • bescherming tegen UVA/UVB straling


Aanbevolen gebruik


's Ochtends aanbrengen op een schone huid, na je dagcrème. Breng met een kwast een kleine hoeveelheid aan op je gezicht en verdeel het gelijkmatig totdat het zich aanpast aan je teint. Wens je extra dekking? Bouw het dan op met nog een dun laagje.


Rosalique werkt perfect als getinte moisturizer, kleur corrigerende concealer of als primer onder make-up. Gebruik dagelijks gedurende 6 weken om het volledige resultaat te ervaren. En dat betekent blijvend minder roodheid!
In 2 minuten minder tot geen roodheid meer, dat wil jij toch ook!Liefs, KarinPS Ik ben verkooppunt van Rosalique en heb proefjes op voorraad50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page