top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMooij bij Karin

Zeven onbetaalbare schoonheidstips

Bijgewerkt op: 22 aug. 2021

In dit artikel deel ik een aantal natuurlijke middelen voor gezond haar, gezonde wimpers/ wenkbrauwen, hoe je van donkere kringen af komt en de kracht van aloë vera.


1. Prachtig haar


Als je mooi haar wilt hebben en het probleem is dat het snel vet wordt kan zout helpen. Neem gewoon keuken- of zeezout. Voeg 1 eetlepel zout toe aan je shampoo(fles) en je zult zien dat je wortels langer schoon blijven en je haar minder snel vet wordt.


2. Volle wimpers en wenkbrauwen


Gooi je oude mascara niet weg, het borsteltje kan nuttig zijn. Was het borsteltje en meng castorolie, vitamine E en aloë vera. doe dit in een flesje of potje. Breng dit iedere avond aan met het mascaraborsteltje op je wimpers en wenkbrauwen een maand lang voor het slapen gaan en je zult resultaat zien.


3. Bestrijd donkere kringen en wallen


Je kunt koffiedrap mengen met kokosolie. Gebruik gelijke delen van beide ingrediënten.

Breng het aan op de huid onder de ogen en laat het 15 minuten inwerken. Doe dit 3 tot 4 keer per week voor het beste resultaat.


4. Sterkere nagels


Je maakt een (zelfgemaakte) oplossing met gelijke delen kokosolie en honing, gemengd met een paar druppels lavendelolie. Als het klaar is doe je het in een klein potje of nagellakflesje. Breng het vervolgens regelmatig aan met het kwastje.


5. Verwijder mee-eters


Je kunt ze zelf effectief en snel thuis elimineren met eenvoudige stappen. Het enige wat je hoeft te doen is een gezichtsmasker maken met de volgende ingrediënten: meng 1 eetlepel bloem en 1 eetlepel honing met een klein beetje warm water. Breng het gezichtsmasker aan met een watje op het probleemgebied. Na ongeveer 10 tot 15 minuten kun je het masker verwijderen. Je zult zien dat de mee-eters zijn verdwenen.


6. Zachte en prachtige hielen


Gladde en mooie hielen hebben en houden is niet eenvoudig. Je kunt je voeten weken in zelfgemaakte oplossing van: 500 ml warm water, 100 gram zuiveringszout en 250 ml azijn. Laat je voeten 15 tot 20 minuten in deze oplossing weken. Droog ze vervolgens goed af en breng een voedende crème aan om de huid van de voeten te hydrateren.


7. Aloë vera kan je huid op 7 manieren verbeteren


*vochtinbrengende eigenschappen

-het hydrateert huid, haar en hoofdhuid

*antivirale en antibacteriële effecten

-de vetzuren en enzymen helpen om ontstekingen te verminderen, bijv bij een koortslip


*verhelpt acne

-vanwege de schimmelwerende eigenschap


*helpt bij chronische huidaandoeningen

-helpt bij psoriasis, eczeem of een andere huidaandoening vanwege de bacteriële en schimmelwerende eigenschappen.

De antioxidanten zorgen ervoor dat de ontstekingen verminderen.


*geneest brandwonden


*ondersteunt de gezondheid bij ouder worden


-vanwege de antioxidanten, die ontstekingen bestrijden vertraag je op een natuurlijke wijze de veroudering van de cellen.Tot zover dit artikel. Doe er je voordeel mee :)


Liefs Karin


#mooijbijkarin #schoonheidssalon #schoonheidsspecialiste #mooi #beauty #zen #ontspanning #verwennenmagbest #acne #antioxidanten #aloevera #huidonstekeningen #ouderworden #gezondhaar #gezondewimpers #wenkbrauwen #hydrateren #huidaandoening #schimmelwerend #eczeem #ooij #nijmegen #ooijbijnijmegen

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page